Mag ik wat vragen?

Elk individueel traject is maatwerk. Of mooier gezegd, heel erg persoonlijk. Tijdens een individueel traject start je met een vraag of probleem waar je naar wil kijken. We leggen samen een route af naar verdieping, soms een antwoord op je vraag en soms ontstaan er nieuwe vragen. Het geeft je in ieder geval de mogelijkheid om een stap vooruit te zetten. Geen vraag is te gek!

“Ik weet niet of mijn coachvraag wel past bij dit coachtraject…”. Vragend kijkt ze mij aan. “Stel eerst de vraag maar eens”, antwoord ik haar. Ze legt uit dat het iets persoonlijks is, iets uit haar verleden waar ze tegenaan loopt.

Ik ben als coach binnen dit team aangesteld om het team te helpen in hun professionele ontwikkeling. Ze hebben een roerige tijd achter de rug en kunnen met trots zeggen dat er nu een volwassen team staat. Hoe mooi is het dat de mogelijkheid wordt aangeboden om niet alleen te kijken naar wat er verbeterd kan worden, maar dat er ook aandacht besteed wordt aan het ontwikkelen van iemands potentieel.

Ik leg uit dat we kijken naar wat ze nodig heeft om de beste versie van haarzelf te zijn. Als privé in balans is, heb je op je werk meer ruimte om te schitteren in je vak. Aan het einde van het coachtraject heeft ze zichtbaar meer ruimte en kijkt ze op een hele andere manier naar haar baan en toekomst. Ze kan haar eigen pad weer kiezen. Ze sluit de gesprekken af met de zin “Er is een last van mijn schouders gevallen”.

Meer Vørandre blogs

Contactformulier

Wil jij gecoacht worden door Vørandre?
Neem dan contact op met Pam om te kijken wat er mogelijk is.