Werving en selectie

Soms heb je extra mankracht (m/v) nodig om vooruit te komen als bedrijf. Tijdelijk of voor langere tijd. Maar het vinden van de juiste mensen kan knap lastig zijn. Bepalen wat iemand moet kunnen, dat lukt vaak wel.

Maar hoe weet je nu welke persoon ook goed past binnen jouw organisatie? Waar vind je hem of haar? En als je die ene persoon dan eindelijk gevonden hebt, hoe overtuig je hem of haar er dan van om voor jou als werkgever te kiezen? Het kost vaak veel tijd en energie om de juiste mensen aan boord te halen.

Laat ons de juiste match vinden!

Daarom kan het slim zijn om de werving en selectie uit te besteden. Aan iemand die vaker met dat bijltje gehakt heeft en een groot netwerk heeft. Iemand die niet alleen de werkzoekers weet te vinden, maar ook de 70 tot 80% die niet actief op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Ronald de Groot van Vørandre is zo’n ervaren recruiter. Hij gaat graag voor je op zoek naar dat ene talent, met de juiste achtergrond, die als persoon past in jouw team en organisatie. Kortom, de juiste kandidaat op de juiste plek.

Welke kandidaat past bij jouw organisatie?

De volgende vragen helpen je te ontdekken waar je naar op zoek bent:

Welke competenties ontbreken nog in het team?

Wat voor iemand past binnen jouw organisatie?

Wat is het DNA van jouw bedrijf?

Welk toekomstperspectief kun je iemand bieden?

Welke drijfveren vind je belangrijk?

Wie is Ronald?

Ik woon samen met mijn vriendin en drie kinderen in het mooie Groningen. Een tijd geleden had ik een goedlopend eigen bedrijf, waar ik geen energie meer van kreeg. Van de een op de andere dag ben ik uit het bedrijf gestapt. Mijn intuïtie vertelde me dat ik een ander pad moest volgen en gelukkig is de energie toen weer gaan stromen. Toch bleef de passie voor werving en selectie.

Doordat ik ruim 15 jaar ervaring heb in arbeidsbemiddeling kan ik niet anders meer dan genieten van het tevredenstellen van kandidaten en opdrachtgevers. Werken met mensen, echt luisteren naar wat een opdrachtgever zoekt en daar een goede match bij vinden – dat is voor mij een puzzel die ik met veel passie leg. Binnen Vørandre kan ik dat doen op de manier die echt bij me past: maatwerk en no-nonsense. Oftewel: ‘What you see, is what you get’.

De kracht van Ronald en Vørandre

Ronald begrijpt als geen ander dat het vinden van de juiste persoon voor jouw organisatie een belangrijke beslissing en verandering is. Arbeidsbemiddeling is al ruim 15 jaar zijn passie. Als iemand de juiste kandidaat op de juiste plek kan vinden, is hij het wel. Wat daarbij helpt, is het grote netwerk van kandidaten en interim-professionals dat Vørandre door de jaren heen heeft opgebouwd. Wat ons onderscheidt van andere werving- en selectiebureaus, is dat wij verder kijken dan een vacature of een geschikte kandidaat. Wij willen jouw organisatie eerst goed leren kennen. Zelf horen en voelen waar behoefte aan is. Door een teamscan te doen, kunnen we de juiste match maken.

Hoe ziet een traject eruit?

Heb je voor korte tijd iemand nodig om je team te versterken, bijvoorbeeld door ziekte, zwangerschapsverlof of tijdelijke piek? Dan heeft Vørandre een breed netwerk met direct inzetbare interim-professionals. Maar ook als je op zoek bent naar een vaste invulling helpen we je graag. Samen met jou maken we een plan van aanpak. We bepalen met elkaar waar en in welk netwerk de nieuwe collega zich bevindt en hoe we jou van A tot Z kunnen ondersteunen bij het vinden van de juiste persoon.

We maken vooraf duidelijke afspraken, zodat jij precies weet wat je van ons mag verwachten. Ook na het plaatsen van een kandidaat blijven we contact houden, met jouw organisatie én met de kandidaat. Kwestie van goede nazorg. Dat hoort er gewoon bij, vinden we.

De beste man of vrouw

Vanaf hbo-niveau

Manager of directielid

Vast of tijdelijk

Verschillende disciplines

Klantervaring met werving & selectie

Kort samengevat; top! Uitgebreid samengevat; helemaal top!

Pam heeft binnen ons bedrijf de managementdrives geïmplementeerd, dit op zowel individueel- als op teamniveau. Allereerst zorgt voor een dusdanige sfeer dat iedereen zichzelf durft te zijn, iets wat gelijk zorgt voor rust maar ook eerlijkheid. Daarnaast gaf ze heel veel ruimte voor een dialoog, maar tegelijk kwam ze er als een mediator tussen, niet om te bemiddelen maar helderheid te creëren tussen meerdere personen. Verder neemt ze uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen. Al met al dus een heel fijne ervaring mogen hebben met Pam!

Raakt precies de juiste snaar

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat Pam precies de juiste snaar raakt in de drijfveren sessies.
Op zowel individueel niveau als in groepsverband weet Pam op transparante en gepaste wijze de
vinger op gevoelige plek te leggen, om teams met de koppen in dezelfde of de juiste richting te
krijgen. Ontwikkeltrajecten: Soms een noodzakelijk kwaad, maar in het geval van Pam een
kadootje dat teams en individuen verder- en samenbrengt!

Pam geeft je inzicht in je organisatie waar je weer mee verder kunt bouwen.

Wij hebben als organisatie veel profijt gehad van de trainingen van Pam. Ze heeft ons een
stuk bewustwording meegegeven over eenieder zijn persoonlijkheid en handvaten gecreëerd
waarmee je elkaar beter leert begrijpen in samenwerkingsverband. Pam geeft je inzicht in je
organisatie waar je weer mee verder kunt bouwen.

Dit geeft ruimte voor iets nieuws op mijn pad

Pam geeft vertrouwen, waardoor ieder onderwerp bespreekbaar is.
Het traject met Pam heeft me inzichten gebracht, waardoor ik blokkades uit de weg kon ruimen. Dit geeft ruimte voor iets nieuws op mijn pad.

Wil jij jouw team uitbreiden met hulp van Vørandre?

Neem dan contact op met Ronald via 06 46 09 64 23 of vul het contactformulier in.