Individuele coaching

Een individueel traject is altijd persoonlijk en daardoor maatwerk. Het systemisch gedachtegoed en NLP vormen voor mij de basis waaruit ik werk. Ik help je graag om de eerste stappen te zetten in het krijgen van inzicht, het zoeken naar antwoorden, of het loskomen uit je eigen vastgeroeste denk- en doepatronen. Om dat te bereiken, stel ik de échte vraag, waardoor je tot de kern van je probleem komt.

Wil jij dat er nu echt iets verandert?

Je kan eindeloos praten over waar je tegenaan loopt, maar soms is het goed om je eigen gedachten visueel te maken. Als coach kan ik je daarbij helpen. Samen met jou zoek ik uit wat jouw coachvraag precies is en dan gaan we aan de slag. Dat betekent veel doen. Tijdens de coachsessies maken we jouw vraag visueel. Bijvoorbeeld door een tafelopstelling of een opstelling in de ruimte. Dit werkt snel en praktisch, waardoor je van probleem naar inzicht gaat en van inzicht naar oplossing.

Hier kan ik je bij helpen:

Ik wil me ontwikkelen als persoon of in mijn werk, maar weet niet goed hoe

Ik wil werken aan mijn zelfvertrouwen, angst of onzekerheid

Ik heb vaak stress, ben moe of heb een burn-out

Hoe kan ik omgaan met conflicten op het werk of in de familie?

Hoe zorg ik ervoor dat trauma’s uit het verleden niet in de weg zitten?

Waar ben ik nou eigenlijk echt goed in? Wie mag ik zijn?

Hoe kan ik het mezelf gemakkelijker maken?

Vørandre helpt je op weg!

 brenEen individueel traject is altijd persoonlijk en daardoor maatwerk. Het systemisch gedachtegoed en NLP vormen voor mij de basis waaruit ik werk. Ik help je graag om de eerste stappen te zetten in het krijgen van inzicht, het zoeken naar antwoorden, of het loskomen uit je eigen vastgeroeste denk- en doepatronen. Om dat te bereiken, stel ik de échte vraag, waardoor je tot de kern van je probleem komt. 

“Het mooie aan afstand nemen is dat het je dichter bij je inzichten brengt”

Hoe ziet een traject eruit?

stap 1:

de intake

We starten met een intake, waarbij we de coachvraag helder krijgen. Welke vraag heb je echt? Ook als je vanuit jouw werkgever een verbetertraject moet starten, kan ik je helpen. We kijken dan samen wat je werkgever wil en maken een plan hoe het verbetertraject eruit moet zien.

stap 2:

coachsessies

Daarna volgen enkele sessies, waarin we steeds dieper ingaan op de vraag die je hebt. We stellen het op, schrijven het uit, zingen, lachen of wat er maar voor nodig is om ervoor te zorgen dat je nieuwe inzichten krijgt, waardoor je weer beweging voelt. Elke sessie krijg je een makkelijk toepasbare opdracht mee. Dit is om je zintuigen even op scherp te zetten.

stap 3:

afronding

Heb jij de inzichten gekregen die je nodig hebt om verder te komen? Dan ronden we het coachtraject af. Als je dat wilt, stellen we eerst nog een plan op waar je zelf verder mee kan werken.

De kracht van Pam en Vørandre

Welke vraag je wilt inbrengen, maakt niet uit. Elk vraagstuk is het waard om naar te kijken. Als coach ben ik altijd oordeelsvrij en weet ik tot de kern van de vraag door te dringen. Ik zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt. Ik kijk naar wie je bent als mens, waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. Door het doen en het visueel maken van jouw coachvraag is een vijftal sessies vaak genoeg om de gewenste verandering in gang te zetten.

Nieuwsgierig welke resultaten ik als coach met cliënten heb behaald? Lees mijn blogs.

Contactformulier

Wil jij gecoacht worden door Vørandre?
Neem dan contact op met Pam om te kijken wat er mogelijk is.